Over JS tech

Over JS tech


Techniek is mijn werk, maar ook onze toekomst

Welkom bij JS tech! Wij zijn er voor al je technische installatiewerk. Mijn naam is Johan Sikkema en ik heb dit bedrijf opgericht om topwerk te leveren, speciaal voor bedrijven zoals dat van jou.

Wij werken heel nauwkeurig en met veel aandacht voor kwaliteit. In elk project doen wij ons uiterste best. Want als we iets doen, dan doen we het goed. Dat is belangrijk voor ons.

Je kunt op ons rekenen. Wij zijn betrouwbaar, denken met je mee en zijn altijd vriendelijk. Wij zorgen dat onze kennis steeds bij de tijd is. Zo weten wij veel van de nieuwste regels en technieken.

Geen klus is ons te moeilijk. Wij doen veel verschillende projecten, zoals nieuwbouw, verbouwingen en het vernieuwen van oude installaties. Wij kiezen altijd voor duurzame en slimme oplossingen.

Laten we samen bespreken wat je nodig hebt en hoe wij je kunnen helpen. Kies voor JS tech en ontdek zelf hoe fijn het is om met ons te werken. Wij staan klaar voor jou en je bedrijf!


Maak een afspraak
met JS tech


We horen graag jullie wens tijdens een kennismakingsgesprek. Na ons gesprek zorgt JS tech voor een op maat gemaakt werkplan en een duidelijke offerte, zodat we snel aan de slag kunnen. 

Eerlijke reviews
JS tech


 

Jorine Witte
2023-10-27
Hele betrouwbare en kundige installateur, die ook nog eens heel netjes werkt. Na maanden nog steeds super blij met mijn toilet en badkamer!
Erwin Uildriks
2023-10-23
Flexibel, snel en netjes!
Bernard Stoit
2023-09-15
Hele fijne installateur. Levert super net werk en komt ook voor een kleine klus langs. Fijn om mee samen te werken. Echt een aanrader.
Martin Pama
2023-08-08
Johan is een prima vakman, levert z’n werk netjes en vakkundig af. Zijn zeer tevreden met z’n oplevering.
Francien Cremers
2023-07-31
Volgens afspraak en prijsopgave eind juli 2023 waterontharder geplaatst. Keurig en netjes gewerkt; prettige communicatie en overleg.
Thijmen Reinders
2023-07-11
Johan heeft ons geholpen met de elektra in onze aanbouw en het verleggen/aanleggen van leidingwerk. Onze ervaring was zeer goed; er is meegedacht is de beste oplossing voor onze situatie en konden we (ook na afloop nog) snel schakelen met Johan voor het aansluiten van bijvoorbeeld onze kookplaat. Erg blij met de verleende (snelle) service!
W. Kooistra
2023-07-10
Werkzaamheden: aanpassen van meterkast en plaatsen extra stopcontacten voor installatie hybride waterpomp. Zo wil je graag dat een vakman zijn werk doet: netjes op tijd komen, heldere afspraken maken over de benodigde werkzaamheden en pas weggaan wanneer alles keurig netjes opgeleverd is. Een aanrader!
Willem Martijn Brink
2023-05-20
Installatiewerk voor onze nieuwe keuken (op een andere plek) compleet opnieuw laten aanleggen door JStech. Uitstekend werk geleverd! Bovendien is Johan een fijn persoon die keurig werk aflevert.
Clark Verboekend
2023-05-20
Een deskundige installateur die ook nog eens netjes werkt. Vriendelijk en denkt mee om tot prima oplossingen te komen. Fijn ook dat hij op zo’n korte termijn de werkzaamheden kon uitvoeren. Zeker aan te bevelen!
martin korhorn
2023-02-10
Top service, snelle reactie en 1 dag later al geholpen. Bij een volgend probleem ga ik zeker weer contact met dit bedrijf opnemen. Een echte aanrader.


 


Heb je vragen?
Neem contact op


06 8345 2044

info@jstech.nl

Whatsapp