Over JS tech

Over JS tech


Techniek is mijn werk, maar ook onze toekomst

Welkom bij JS tech! Wij zijn er voor al je technische installatiewerk. Mijn naam is Johan Sikkema en ik heb dit bedrijf opgericht om topwerk te leveren, speciaal voor bedrijven zoals dat van jou.

Wij werken heel nauwkeurig en met veel aandacht voor kwaliteit. In elk project doen wij ons uiterste best. Want als we iets doen, dan doen we het goed. Dat is belangrijk voor ons.

Je kunt op ons rekenen. Wij zijn betrouwbaar, denken met je mee en zijn altijd vriendelijk. Wij zorgen dat onze kennis steeds bij de tijd is. Zo weten wij veel van de nieuwste regels en technieken.

Geen klus is ons te moeilijk. Wij doen veel verschillende projecten, zoals nieuwbouw, verbouwingen en het vernieuwen van oude installaties. Wij kiezen altijd voor duurzame en slimme oplossingen.

Laten we samen bespreken wat je nodig hebt en hoe wij je kunnen helpen. Kies voor JS tech en ontdek zelf hoe fijn het is om met ons te werken. Wij staan klaar voor jou en je bedrijf!


Maak een afspraak
met JS tech


We horen graag jullie wens tijdens een kennismakingsgesprek. Na ons gesprek zorgt JS tech voor een op maat gemaakt werkplan en een duidelijke offerte, zodat we snel aan de slag kunnen. 

Eerlijke reviews
JS tech


 


 


Heb je vragen?
Neem contact op


06 8345 2044

info@jstech.nl

Whatsapp