OverJStech.

Over


Techniek is mijn werk, maar ook onze toekomst.

Mijn naam is Johan Sikkema en als je wil dat iets strak, netjes en vakkundig gebeurt ben je bij mij aan het goede adres. Tijdens mijn werkzaamheden ben ik altijd bezig om het uiterste uit mijzelf en dus ook de installaties waar ik aan werk te halen. Want je wil toch ook dat als iets gebeurt, dat ook goed gebeurt?

Afspraken nakomen, klantgericht en vriendelijkheid vind ik erg belangrijk omdat dit de basis is van een goedlopend project. Door altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste regelgeving en technieken blijft de kennis bij de tijd.

Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke klant biedt JS tech kwaliteit op het gebied van technische installatiewerken. Alle werkzaamheden hebben betrekking op nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten

Van ontwerp tot realisatie, samen kijken we naar jou wensen en de meest duurzame en geschikte oplossing.


Maak kennis met
Johan Sikkema
in van JStech


Kennismaken is altijd vrijblijvend. Ik kom graag langs om de wensen en werkzaamheden te bespreken. Op basis van de kennismaking maakt JS tech een werkplan en offerte.


 

Eerlijke reviews
JS tech


 

Douwe Wijnalda
2022-11-24
Vanwege een nieuw te plaatsen keuken vaatwasmachine kraan verplaatst, 2 extra groepen in de meterkast voor 2 x magnetron en koel-vrieskasten. Extra contact doos aangesloten voor wijnkoeler. Alles netjes uitgevoerd niks in het zicht alles netjes onder de vloer door. Johan heeft veel ervaring in het realiseren van aanpassingen op electra en water gebied. Werkt volgens afspraak, netjes en vakkundig. Deze jonge ondernemer is een aanrader.
Marinka Raaijmakers
2022-11-20
Eindelijk een installateur die weet wat communicatie is, wat een verademing! Hij levert goed werk en komt z'n afspraken na. Voor ons is JS inmiddels onze vaste installateur, wij hoeven gelukkig nooit meer een ander te zoeken! Erg tevreden 👌
Joel Breedveld
2022-11-18
Vakman, bedankt Johan voor het mooie werk wat je hebt geleverd.
Jochem Janssens
2022-11-02
Vandaag een laadpaal en een extra (buiten)groep in de meterkast laten aanbrengen door Johan, zeker een aanrader. Bedankt!
Raymond de Jong
2022-10-11
Erg tevreden met het resultaat! Johan heeft een 3 fase aansluiting in onze meterkast gemaakt en mijn bestaande laadpaal hierop aangesloten. Daarnaast is er een nieuwe groep voor de zojuist gerealiseerde zolderkamer geplaatst. Ook alle elektra op de nieuwe zolderkamer heeft Johan geïnstalleerd. Het werk is zeer netjes uitgevoerd en we zijn er erg blij mee!
Bert Hofstee
2022-10-07
Goed werk geleverd, afspraken worden nagekomen, flexibel, aardige gast
Joël Wolfs
2022-09-26
Johan werkt snel netjes en strak, denkt oplossingsgericht mee. Onwijs blij met wat hij voor ons heeft gedaan.
Jesse Stal
2022-08-29
Flexibel, Vakkundig en efficiënt. Heeft al meer dan een decennia ervaring en dat kan je zien. Heeft ons in een uitermate snel tempo geholpen met de aanpassingen in de keuken waar hij alle aansluitingen die nodig waren geplaatst heeft voor zowel water als electriciteit. JS Tech heeft ons geholpen met het prepareren van de keukenruimte voor installatie van de nieuwe keuken.
Michel Schnater
2022-08-09
Aardige man, werkt netjes en zorgvuldig. Zeker een aanrader.


 


Heb je vragen?
Neem contact op


06 8345 2044

info@jstech.nl

Whatsapp