Erkend installateur.

Erkend installateur Assen


JS Tech vanaf heden erkend installatiebedrijf

We zijn trots om te delen dat JS tech nu een officiële erkenning heeft ontvangen van InstallQ, wat een bevestiging is van onze deskundigheid en betrouwbaarheid in de installatiebranche. Maar wat betekent dit precies voor jou als klant? Laten we het helder uiteenzetten.

Kennismaking met InstallQ

InstallQ is een organisatie die de kwaliteit en betrouwbaarheid van installatiebedrijven nauwkeurig onder de loep neemt. Ze waarborgen dat bedrijven  voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van kennis, vaardigheden en veiligheid.De voordelen van een erkend installatiebedrijf voor jou
 

Eerlijke reviews
JS tech


 

Jorine Witte
2023-10-27
Hele betrouwbare en kundige installateur, die ook nog eens heel netjes werkt. Na maanden nog steeds super blij met mijn toilet en badkamer!
Erwin Uildriks
2023-10-23
Flexibel, snel en netjes!
Bernard Stoit
2023-09-15
Hele fijne installateur. Levert super net werk en komt ook voor een kleine klus langs. Fijn om mee samen te werken. Echt een aanrader.
Martin Pama
2023-08-08
Johan is een prima vakman, levert z’n werk netjes en vakkundig af. Zijn zeer tevreden met z’n oplevering.
Francien Cremers
2023-07-31
Volgens afspraak en prijsopgave eind juli 2023 waterontharder geplaatst. Keurig en netjes gewerkt; prettige communicatie en overleg.
Thijmen Reinders
2023-07-11
Johan heeft ons geholpen met de elektra in onze aanbouw en het verleggen/aanleggen van leidingwerk. Onze ervaring was zeer goed; er is meegedacht is de beste oplossing voor onze situatie en konden we (ook na afloop nog) snel schakelen met Johan voor het aansluiten van bijvoorbeeld onze kookplaat. Erg blij met de verleende (snelle) service!
W. Kooistra
2023-07-10
Werkzaamheden: aanpassen van meterkast en plaatsen extra stopcontacten voor installatie hybride waterpomp. Zo wil je graag dat een vakman zijn werk doet: netjes op tijd komen, heldere afspraken maken over de benodigde werkzaamheden en pas weggaan wanneer alles keurig netjes opgeleverd is. Een aanrader!
Willem Martijn Brink
2023-05-20
Installatiewerk voor onze nieuwe keuken (op een andere plek) compleet opnieuw laten aanleggen door JStech. Uitstekend werk geleverd! Bovendien is Johan een fijn persoon die keurig werk aflevert.
Clark Verboekend
2023-05-20
Een deskundige installateur die ook nog eens netjes werkt. Vriendelijk en denkt mee om tot prima oplossingen te komen. Fijn ook dat hij op zo’n korte termijn de werkzaamheden kon uitvoeren. Zeker aan te bevelen!
martin korhorn
2023-02-10
Top service, snelle reactie en 1 dag later al geholpen. Bij een volgend probleem ga ik zeker weer contact met dit bedrijf opnemen. Een echte aanrader.


 


Heb je vragen?
Neem contact op


06 8345 2044

info@jstech.nl

Whatsapp