Diensten van JStech.


Groepenkasten


Een groepenkast vervangen of uitbreiden is meestal nodig bij het moderniseren van een oudere woning, een ingrijpende verbouwing of bij aanschaf van nieuw keukenapparatuur of andere grootverbruikers zoals laadpalen of zonnepanelen. Samen kijken we naar een passende oplossing met oog op eventuele extra toekomstige verbouwingen, uitbereidingen of aankopen.


Laadpalen


Op zoek naar een laadpaal maar weet je niet precies welke modellen en varianten geschikt zijn voor jou elektrische of hybride auto? Neem dan contact op en samen kijken we naar een geschikte laadpaal.


Duurzame installaties


Bij het aanbouwen, verbouwen of nieuwbouwen kijken we naar de beste en meest duurzame oplossingen. Van keukenrenovatie tot grote aanbouwen, neem contact op voor de mogelijkheden.


Verlichting


Creëer ook de ideale balans tussen beleving en besparing in jouw woning of bedrijfspand. Met LED-verlichting en eventueel aanwezigheidsmelders met sensoren heb je direct een energiezuinige oplossing in huis.


Installatietechniek


Bij het verbouwen of aanbouwen zijn er ook installatietechnische aanpassingen van belang, denk aan het verplaatsen, bijplaatsen of vervangen van radiatoren, buitenkranen of het aanpassen van leidingwerk bij een badkamer, toilet of keukenrenovatie.


Heb je vragen?
Neem contact op


06 8345 2044

info@jstech.nl

Whatsapp