Nieuwbouw Installaties

Dienst JS tech


Nieuwbouwwoning installateur

Bij JS Tech begrijpen we het belang van een comfortabele en functionele leefomgeving. Jouw huis is het hart van je dagelijks leven, en daarom streven we ernaar om elk nieuwbouwproject te voorzien van geavanceerde installaties die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl en behoeften. Met een focus op duurzaamheid, efficiëntie en innovatie, bieden we een breed scala aan diensten om jouw huis van de toekomst te realiseren.


Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan hier verder en ontdek hoe wij jouw ruimte comfortabeler kunnen maken!

Heb je vragen?Neem contact op

Een warm thuis begint bij een betrouwbare verwarmingsinstallatie en het comfort van vloerverwarming. Wij zorgen voor een efficiënt en gelijkmatig verwarmd huis, aangepast aan jouw voorkeuren.

Van complete waterinstallaties tot de installatie van koud- en warmwatertappunten en waterontharders, wij garanderen een zuivere en betrouwbare watervoorziening in elke ruimte van je huis.

Voor de badkamer en toiletruimte leveren wij een volledige dienstverlening, van ontwerp tot installatie, om stijlvolle en functionele ruimtes te creëren die aan al jouw wensen voldoen.

Een veilige en veelzijdige elektrische installatie is de ruggengraat van elk modern huis. Wij verzorgen de aanleg van elektra, groepenkasten, data-installaties en energiezuinige LED-verlichting voor een slim en sfeervol thuis.

Met onze ventilatieoplossingen, waaronder WTW-installaties en ventilatieboxen, zorgen we voor een gezond binnenklimaat met optimale luchtkwaliteit in jouw huis.

Een betrouwbare binnenriolering is essentieel voor het comfort en de hygiëne in je huis. Wij zorgen voor een vakkundige aanleg van het rioleringssysteem.

Maak je huis slimmer met onze huisautomatiseringssystemen. Van verlichting en verwarming tot beveiliging en entertainment, geniet van het gemak van een volledig geïntegreerd domoticasysteem.

Maak een afspraak
met JS tech


We horen graag jullie wens tijdens een kennismakingsgesprek. Na ons gesprek zorgt JS tech voor een op maat gemaakt werkplan en een duidelijke offerte, zodat we snel aan de slag kunnen. 

Eerlijke reviews
JS tech


 


 


Heb je vragen?
Neem contact op


06 8345 2044

info@jstech.nl

Whatsapp